Categories
Sport

Pegas Duatlon Buftea 2016

După o pauză destul de lungă și o recuperare după Maratonul București am participat la Pegas Duatlon Buftea 2016. A fost prima întâlnire a mea cu duatlonul. și m-a fermecat, mai ales că nu se înoată.

Am plecat de acasă pe un frig incredibil, însă cerul senin anunța o zi frumoasă de toamnă (și foarte friguroasă).

Lipsa antrenamentului și-a spus cuvântul – nu am putut coborî sub 5 minute / km la alergare, iar in a doua tură am urcat la aproximativ 6 minute pe km. Proba de bicicletă mi s-a părut foarte complicată din cauza vântului.

Ca o surpriză pentru mine, văzând suprafața laculul, mi-a fugit gândul la triatlon – și de-abia aștept Pegas Triatlon Buftea!

Pentru un necunoscător, organizarea a fost foarte bună, cu voluntari suficienți, puncte de hidratare plasate bine (doar pentru alergare) și trafic oprit.

Pe margine era destul de multă lume (ador lumea de pe margine). Eu ador susținătorii. Îmi dau energie și mă ajută în lupta cu mine însumi. De fiecare dată lumea de pe margine m-a ajutat. Un cuvânt spus la momentul potrivit, chiar și de către un necunoscut înseamnă foarte mult când te gândești că poate ar fi cazul să abandonezi.

Un alt moment drăguț a fost la tranziția bicicletă-alergare. Pe margine erau foarte mulți copii care așteptau să “bată palma” cu participanții; mie mi-a rămas în minte acea imagine – mai ales că și eu am trecut pe lângă ei și am bătut palma.

 

Timp: 1:19:47

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Secured By miniOrange